Je eigen jurk ontwerpen in mijn atelier

Heb je binnenkort een belangrijk feest zoals een jubileum of een bruiloft? En wil je daar graag een unieke jurk voor maar vind je het moeilijk deze in de winkel te vinden? In dat geval kunnen we in mijn atelier samen een jurk ontwerpen die precies wordt zoals jij hem wilt. Ik heb reeds jarenlange ervaring met het maken van jurken op maat, en dat voor allerlei verschillende gelegenheden en in alle mogelijke pasvormen. Je eigen jurk ontwerpen kan bij mij dus zonder restricties, laat vooral je creativiteit de vrije loop! Misschien wil je een heel basic model, maar vind je het lastig deze in jouw pasvorm te vinden, maar het kan ook zijn dat je juist iets heel uitbundigs en specifieks wilt dat nergens te koop is. Wat je dromen of wensen ook zijn, ik maak jouw droomjurk voor je op maat, precies zoals je hem in gedachten hebt.

Zelf een jurk ontwerpen voor je droombruiloft

Veel vrouwen dromen al jaren van hun bruiloft en hebben hele specifieke ideeën over hoe alles er uit moet komen te zien. De locatie wordt prachtig, de muziek sfeervol en de uitnodigingen zijn met liefde gemaakt en verstuurd. Een van de moeilijkste dingen vinden vrouwen het uitzoeken van een jurk, vooral wanneer ze iets heel specifieks willen. Zelf de jurk ontwerpen voor je bruiloft (of voor elk ander feest) klinkt als een droom, maar in mijn atelier maak ik deze werkelijkheid. Een trouwjurk ontwerpen is een hele persoonlijke aangelegenheid, en dus ga ik graag met jou samen rond de tafel zitten. We bekijken en bespreken de voorbeelden die je hebt meegenomen, en gaan samen schetsen aan jouw droomjurk.

Jurk ontwerpen

Exclusieve, one of a kind jurken

Je eigen jurk ontwerpen in mijn atelier resulteert in een super unieke, one of a kind jurk die je nergens anders gaat zien. Elke jurk wordt volledig met de hand gemaakt van stoffen die je zelf hebt uitgezocht, en dus maken we nooit meer exact dezelfde. Zoals je kunt zien aan alle unieke trouwjurken die ik reeds heb gemaakt heeft elke jurk zijn eigen karakter, doordat kleuren, materialen, en zelfs de kleinste details en afwerkingen uniek zijn. Aan de hand van al deze voorbeelden selecteer jij die details die je het mooist vindt, waarna ik ze verwerk in een jurk op maat. Met deze jurk steel jij gegarandeerd de show op je bruiloft of tijdens die feestelijke aangelegenheid, en creëer je herinneringen die je leven lang meegaan. 

Menu