Wil jij graag je eigen trouwjurk ontwerpen?

Ben jij een van die toekomstige bruiden die het super moeilijk vindt om in de winkel de juiste jurk te vinden? Weet je precies wat je wilt, maar zoek je stad en land af naar die exacte model? Dan ben je bij Dream Seamstress aan het juiste adres. Ik kan namelijk samen met jou precies die trouwjurk ontwerpen die jij in gedachten hebt. De jurk van je dromen dus, in exact het materiaal dat je mooi vindt, met de pasvorm die past bij jouw lijf, en alle applicaties die je maar wilt. Je kunt daarbij denken aan kant, kraaltjes of glittersteentjes. Je eigen jurk ontwerpen kan dus echt tot in de de kleinste details. 

Hoe kun je je eigen trouwjurk ontwerpen?

Als vrouwen bij mij aankloppen voor een trouwjurk op maat, dan raad ik ze altijd aan zoveel mogelijk afbeeldingen te zoeken van wat ze mooi vinden. Aan de hand daarvan gaan we schetsen en allereerst het model van de trouwjurk ontwerpen. We kijken daarbij naar wat je mooi vindt, maar ook naar wat past bij jouw lichaamstype. Desgewenst maken we iets heel nauwsluitends of juist iets wat ruim valt, zoals een baljurk. Jouw mening en wensen zijn hierin uiteraard doorslaggevend. Waarschijnlijk wil je iets heel specifieks, anders had je niet bij mij aangeklopt om helemaal zelf je trouwjurk te ontwerpen. Het kan nu eenmaal lastig zijn om in normale bruidszaken unieke trouwjurken te vinden, zeker als je hem in een bepaalde kleur wilt.

Trouwjurk ontwerpen

Een gekleurde trouwjurk ontwerpen

Veel van mijn klanten komen bij mij omdat ze hun droomjurk niet in de winkel kunnen vinden, en een vaak voorkomende reden daarvoor is dat ze een specifieke kleur in gedachten hebben. Gekleurde trouwjurken zijn nu eenmaal lastig te vinden doordat vrijwel het gehele aanbod wit is. Misschien heb je al van alles gepast en weet je dus al welk model je het mooist vindt, maar deze jurk in die ene kleur vinden blijkt toch lastig. Gelukkig kan ik elke jurk voor jou op maat maken die je maar wilt, en kun je samen met mij dus zelf je trouwjurk ontwerpen. Dit kan zowel aan de hand van hele specifieke voorbeelden die je zelf hebt gevonden, als aan de hand van sfeerbeelden of een mood board. Want niet iedere vrouw weet direct wat ze wil. Als we samen eenmaal gaan schetsen ontstaan er genoeg unieke trouwjurken waar je uit kunt kiezen. De jurk van jouw keuze gaan we vervolgens tot in detail uittekenen, en samen kiezen we kleuren, stoffen en applicaties die de jurk helemaal afmaken. Een bruidsjurk precies zoals jij hem in gedachten had dus, welke perfect is voor jouw droombruiloft!

Menu