In mijn atelier maak ik unieke trouwjurken op maat

Als coupeuse maak ik in mijn eigen atelier al jarenlang unieke trouwjurken op maat. Dit doe ik voor vrouwen die in winkels niet slagen voor hun droomjurk omdat het aanbod daar te beperkt is. Als je iets heel specifieks in gedachten hebt of je wilt liever je eigen jurk ontwerpen, dan kan ik je zeker helpen. Samen gaan we aan de slag met schetsen, het uitzoeken van materialen en je kunt zelfs de kleinste details zelf kiezen, zoals kraaltjes en applicaties van kant. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus denk niet dat ik alleen witte trouwjurken maak, integendeel. Ik maak juist relatief vaak unieke trouwjurken in een bijzondere kleur, want deze zijn natuurlijk veel moeilijker in de winkels te vinden. Een jurk op maat is in dat geval precies wat je nodig hebt, en in mijn atelier maak ik hem grotendeels met de hand,  in de kleur die jij zo mooi vindt.

Unieke trouwjurken voor unieke vrouwen

Ik ben van mening dat elke vrouw uniek is, en dus een bijzondere trouwjurk verdient op de mooiste dag van haar leven. Daarom maak ik in mijn atelier unieke trouwjurken op maat. Deze trouwjurk ontwerpen doen we samen, waarbij jij heel veel inbreng hebt. Je vertelt me precies wat je mooi vindt, laat afbeeldingen zien van hoe je het wilt hebben, en samen zoeken we de stoffen uit die dat mogelijk maken. Natuurlijk geef ik je ook graag advies met betrekking tot de pasvorm of het type stof dat past bij de stijl die je voor ogen hebt. Ook als je zelf nog geen idee hebt van wat je wilt, maar enkel een bepaalde sfeer in gedachten hebt kan ik je helpen. Aan de hand van vele voorbeelden komen we tot een uniek ontwerp, dat helemaal ‘jou’ is, en waarmee jij zult stralen op je trouwdag.

 Bijzondere jurken voor elke gelegenheid

Als het geen trouwjurk is waar je naar op zoek bent maar juist een mooie jurk voor een andere gelegenheid dan kan ik je natuurlijk ook helpen. Ben je bijvoorbeeld de trotse moeder van de bruid of bruidegom en wil je op deze mooie dag iets heel bijzonders aan? Of vier je een jubileum samen met je partner en kun je daar niet de juiste jurk voor vinden? In mijn atelier maak ik zowel unieke trouwjurken als stijlvolle looks voor andere doeleinden. Samen met jou ontwerp ik een jurk die helemaal bij jou past, en die je tijdens deze bijzondere dag doet stralen als nooit tevoren.

Menu